Marije Peters Coaching

vormgeven aan persoonlijke kracht 

Vormgeven aan persoonlijke kracht

Coach en trainer voor persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling en bewustzijn


Jouw pad ontvouwt zich als je mogelijkheden ziet. Daar geloof ik in. Niet kiezen of delen, maar een speelveld met veel opties. Ik richt me op bewust en onbewust, op idee, maar ook op uitvoering. Hierdoor kan jij je weg vervolgen met een nieuw perspectief.

Ik ben coach en trainer voor persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling en bewustzijn. Ik creëer de mogelijkheid voor jou om je bewust(er) te worden van je talenten en zo jouw antwoorden te vinden. 

Wat wil je? Wat wil je anders doen? Waar heb je behoefte aan? Hoe kan je vertrouwen op je eigen talenten en je eigen kracht? 

Bewustworden van je talenten helpt je in je kracht te staan. Dan kun je kiezen hoe jij je leven vorm geeft in verbinding met anderen, privé en op je werk. 

Niet zwart of wit, maar alle kleuren daartussen.


Specifieke vormen van coaching: 

Rake Vragen - systemisch werken : kort, to the point en effectief.
Talentontwikkeling : inzicht in wat je kan en wat je wil, maakt je bewuster en sterker.


Kickor : jongeren tot 30 jaar helpen in talentontwikkeling en studie- en carrièrekeuze.
Loopbaancoaching : Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? In de combinatie hiervan ga jij jouw weg vinden.


Coaching en vormgeven aan je persoonlijke kracht

In individuele gesprekken gaan we op zoek naar die bewustwording, naar jouw kern en talenten. Dan kijken we ook naar belemmeringen en hoe je die anders kan benaderen.

In een vrijblijvende intake van 30 minuten onderzoeken we jouw coachvraag. Willen we beiden verder, dan maken we maken we afspraken over de manier waarop. Bijvoorbeeld in drie maanden 4x een gesprek online, kort en efficiënt; een traject van drie gesprekken waarin we ook een wandelcoachsessie opnemen ; of een (loopbaan-)traject aan de hand van de Talenten Motivatie Analyse (TMA), jouw eigen talentenrapport.

Voor tarieven kan je contact met me opnemen. 


Talentontwikkeling en Kickor

Als jongerencoach bij Kickor ga ik met jou aan de hand van de Talenten Motivatie Analyse (TMA) op zoek naar wat jij wilt en kunt. De TMA is een overzicht van je talenten na het invullen van een vragenlijst.

Mijn praktijk is erkend door Kickor waardoor het mogelijk is een TMA af te nemen tegen een gereduceerd tarief. Maatwerk, specifieke vragen en wensen of meer informatie? Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.


Loopbaancoaching 

Coaching op het gebied van je werk en werkende leven. Zit je vast, wil je iets nieuws of wil je op onderzoek uit gaan? Dan gaan we aan de slag met de vragen wie ben ik? wat wil ik? wat kan ik?  Aan de hand van je eigen Ikigai of met behulp van de Talenten Motivatie Analyse.

Op de pagina Loopbaancoaching kan je hier meer over lezen. 


Training

Mijn trainingen zijn gericht op talentontwikkeling, op het ontdekken van je talent en het benutten van je kwaliteiten. Aan de hand van de "Ontdek je talent, word wie je bent" workshop ga je na een dagdeel op pad met je talent en je eerste actiepunten. Talentontwikkeling kan in een eigen groep, via open inschrijving en ook individueel. Op de pagina Talentontwikkeling kan je hier meer over lezen.  


Kortom, met ‘the ART of coaching’ ga ik met jou in gesprek en laat ik mijn hoofd en hart spreken. 

Ik creëer de mogelijkheid voor jou om je bewust(er) te worden van je talenten en zo jouw antwoorden te vinden.  
E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn