Marije Peters Coaching

vormgeven aan persoonlijke kracht 

Vormgeven aan persoonlijke kracht 

Coach en trainer voor persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling en bewustzijn

Wie ben ik

De mens in haar of zijn omgeving, daar ligt mijn passie. Daar focus ik op in verschillende vormen: als coach, trainer en adviseur. 

Bewustworden van jouw talenten helpt je in je kracht te staan. Dan kan jij kiezen hoe jij je leven vorm geeft op jouw manier in verbinding met anderen, privé en op je werk. 


Wie ben ik? Marije, midden 40 en ik woon in Bussum. Getrouwd met Maurice, een grafisch ontwerper, en bonusmoeder van Samira.

Coachen en trainen zat er al vroeg in, al wist ik dat nog niet. Van een 'vooroploper' met een grote mond en een groot hart, naar een stille en teruggetrokken puber. Altijd oog voor een ander en voor wat iemand goed kan, om zo een situatie beter te kunnen maken, om een win-win te creëren. 

Mijn zoektocht in het leven ging vooral over keuzes maken: wat wil ik dan? Een brede achtergrond met de studie (organisatie-) psychologie is een goede keuze gebleken voor mij: oplossingen zoeken op het snijvlak van mens en zijn of haar omgeving.


In mijn werkende leven heb ik verschillende functies gehad en veel cursussen en opleidingen gedaan (zie LinkedIn voor specificaties), dat vind ik leuk en interessant. Soms een training, cursus of een uitgebreide gecertificeerde opleiding, mijn rugzak zit vol met mooie theorieën, handige tips en suggesties uit verschillende hoeken. Mijn talent is 'reflecterend' en dat gaat over mijn voelsprieten aanzetten en gebruiken. Voor mezelf en voor een ander. Alle vragen, observaties en opties mogen er zijn, hoe contrasterend ze soms ook zijn of voelen. En, het gaat ook over daarna: Wat heb je nodig? Hoe gebruik je de informatie? Is het handig om te stoppen of heel iets anders te doen?

De bijdrage van reflecteren is voor mij: opnemen wat er is en wat er kan zijn, wachten op het moment of het subtiele signaal en dan vanuit mijn intuïtieve waarnemingen teruggeven wat jij laat zien of horen. Met twee voeten op de grond, in het hier en nu.


Een speelveld vol opties: geen of-of, maar juist en-en. Geen zwart of wit, maar zwart en wit en alle kleuren daartussen. Daar ga ik voor!

Ik ben in staat orde te scheppen in chaos en de beste weg voorwaarts te vinden. In actie en beweging kan er ‘flow’ ontstaan en lijken sommige dingen vanzelf te gaan, daar houd ik van. Ik ga voor 1+1=3. En als dat via een out of the box route is, dan ga ik dat avontuur graag aan.

 Kortom, met ‘the ART of coaching’ ga ik met jou in gesprek en laat ik mijn hoofd en hart spreken. 

Ik creëer de mogelijkheid voor jou om je bewust(er) te worden van je talenten en zo jouw antwoorden te vinden.  

 E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn